full screen background image

Incendiu intenţionat la magazia unei mănăstiri din comuna Panaci

mana pan     Un maramureşean a incendiat, din răzbunare, magazia unei mănăstiri din comuna Panaci. Bărbatul locuise și lucrase la mănăstire, dar nu a fost mulțumit de modul în care a fost plătit pentru munca depusă.

Miercuri seară, la ora 20.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, la o mănăstire din comuna Panaci, a izbucnit un incendiu, la o magazie, unde erau depozite lemne de foc şi materiale de construcţie.

După stingerea incendiului, pompierii au stabilit că acesta s-a produs din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere.

Joi, polițiștii au reușit identificarea și reținerea unui bărbat, de 62 de ani, din judeţul Maramureș, care a recunoscut comiterea faptei.

Cu ocazia audierilor, bărbatul a declarat faptul că a comis fapta din motive de răzbunare, întrucât a locuit și a lucrat, aproximativ un an și jumătate, la mănăstire, dar nu a fost mulțumit de modul în care a fost retribuit pentru munca prestată.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 ore şi urmează ca, vineri, să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar