full screen background image

Dimineți împreună, un matinal cu chef de dimineață

Mâna sus toți  cei care s-au săturat de știri de umplutură, de subiecte neimportante și de discuții lungi și obositoare la radio.

Și noi! De aceea, la matinalul Dimineți Împreună, asculți știri proaspete, informații sincere și iei pulsul regiunii. Alina, Gina și Max împărtășesc cu voi gânduri, povești și informațiile care contează, creând un echilibru între muzică, știri și conversații pline de umor și inteligență.

De la evenimente culturale la actualități politice, de la succesele localnicilor la provocările comunităților, fiecare buletin de știri reflectă realitățile și aspirațiile regiunii de Nord-Est a țării.

Ești mereu informat și conectat la comunitatea din care faci parte, iar noi rămânem fideli angajamentului  față de jurnalismul regional de calitate.

Invitații speciali – liderii comunitari, artiștii, antreprenorii și multe alte personalități marcante din regiune, oferă perspective unice asupra subiectelor de interes și te inspiră prin poveștile de succes și experiențele împărtășite.

Ești invitat să ne răspuns la întrebări, să ne spui obiecțiile tale și să fii mai mult decât un simplu spectator. Lasă-ne mesajul tău la numărul de telefon 0737 500 300 sau pe paginile noastre de socializare.

Sutem aici pentru ca tu să rămâi informat și să poți lua cele mai bune decizii în raport cu știrile din comunitate. Urmărește-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram și vezi care sunt ultimele noastre interviuri pe canalul de Youtube VIVA FM.

comments

comments