full screen background image

Bătrân înşelat cu 3.500 de euro, prin metoda “accidentul”

Mobil Un bătrân din Milişăuţi a căzut victimă unei înşelătorii, prin metoda, deja foarte cunoscută, a rudei care a avut un accident. Bărbatul care a sunat s-a recomandat ca fiind chiar ginerele victimei, reuşind să obţină de la bătrân suma de 3.500 de euro.

Joi, în jurul orei 10.30, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată, de un bărbat, de 75 de ani, din localitate, despre faptul că în cursul zilei de miercuri, 2 aprilie, a fost victima unei înșelăciuni.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.00, victima, care locuiește singură, a fost sunată de o persoană care s-a recomandat ca fiind ginerele său.

Acesta i-a solicitat ajutor, respectiv să-i trimită suma de 3.500 de euro, necesară la realizarea unei înțelegeri cu victima unui accident, produs pe raza municipiului Suceava, de care se face vinovat.

Bătrânul a depus suma de bani, prin intermediul unei unităţi bancare din municipiul Rădăuți, însă a doua zi, când a discutat cu ginerele său, și-a dat seama că a fost înșelat.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

comments

comments




Leave a Reply

avatar