full screen background image

Oi omorâte la Frătăuţii Vechi, după ce au fost lovite intenţionat de o maşină de teren

turma de oi     Un bărbat din Stroieşti a lovit intenţionat, cu o maşină de teren, o turmă de oi, omorând mai multe acestea. Gestul stroieşteanului a fost declanşat de un conflict privind dreptul de utilizare a unei păşuni din Frătăuţii Vechi.

Joi, în jurul orei 11.30, Postul de poliție Frătăuții Vechi a fost sesizat, de un localnic, de 44 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce pășuna oile pe islazul comunal, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Stroieşti, i-a omorât, cu un autoturism de teren, mai multe oi.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan privind dreptul de utilizare al pășunii aparținând primăriei din localitate, bărbatul din comuna Stroiești, care a concesionat terenul din anul 2013, a demarat de pe loc și a lovit, cu autoturismul de teren, turma de oi, rezultând uciderea și rănirea mai multor animale, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că terenul nu a fost împrejmuit și nu au fost executate nici un fel de lucrări în acest sens, accesul pe terenul concesionat putându-se efectua liber.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de poliţiştii până la soluționarea procedurală a cauzei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar