full screen background image

Liberalii suceveni îşi doresc o campanie electorală liniştită, care să nu agite neplăcut cetăţenii

Candidatul PNL la Camera Deputaţilor Constantin Galan a declarat astăzi că nu va răspunde provocărilor adeversarilor săi politici, chiar dacă în ultimele zile rădăuţenii au primit scrisori semnate de primarul Aurel  Olărean, care lăudau activitatea candidatului ARD.

“Nu ştim ce o să facă adversarii noştri politici, care vor fi căile. Eu am simţit un gen de agresare politică prin fel şi fel de contestaţii la dosare. Fiecare rădăuţean a primit cîte o scrisorică, îndemnîndu-se la votarea contracandidatului. Eu îmi propun o campanie liniştită”, a spus Constantin Galan care a mai adăugat că agitaţia electorală “nu foloseşte nimănui”, avînd în vedere condiţiile grele de trai ale majorităţii populaţiei.

La rîndul său, candidatul liberal la Camera Deputaţilor Radu Surugiu a precizat că, în cadrul campaniei, va pune accentul în special pe rezolvarea problemelor din energie şi agricultură: “Principalul lucru pe care ne vom axa va fi eliminarea acelor căpuşe din sistemul energetic românesc. Orice produs energetic din România trebuie să fie vîndute prin mecanismele pieţei, nemaiexistînd posibilitatea de a face contracte separate sau orice altfel de colaborări.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar