full screen background image

Și anul acesta, VIVA FM spune ”DA” Târgului de Nunți Ghid Mariaj! Vineri, 7 februarie, vom fi prezenți la a XIII-a ediție a celei mai așteptate și complexe expoziții din Regiunea Moldovei care lansează sezonul de nunți 2020, de unde vom transmite LIVE, în intervalul orar 14.00 – 17.00.

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Găsiți tot ce aveți nevoie în același loc.
Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, designeri cunoscuți, încălțăminte de ocazie, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty și make-up, porumbei, sculpturi în gheata etc. Tot aici, veți găsi și ofertele celor mai importante săli de nunți din Iași.

Specialiștii prezenți la Târg vă stau la dispoziție cu sfaturi și idei originale în ceea ce privește alegerea temei nunții, un motiv în plus pentru care trebuie să vizitați expoziția în perioada 7 – 9 Februarie, la Sala Polivalentă din Iași.

Este al treilea an consecutiv în care VIVA FM transmite LIVE și discută cu expozanții prezenți la eveniment, așadar, vă mărturisim că de fiecare dată aflăm despre noi trenduri și servicii pentru organizarea unui eveniment perfect. Viitorii miri au ocazia sa-și pună la punct toate detaliile nunții, într-o singură zi.

Mai multe detalii despre Târgul de nunți Ghid Mariaj, aici: www.nunta.targdenunti.ro.

comments

comments