full screen background image

CJ premiază cei mai buni elevi contabili din județul Botoșani

Cei mai buni elevi contabili vor fi premiați joi, 25 aprilie 2024, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în Sala „Nicolae Iorga” din cadrul Palatului Administrativ. Manifestarea va debuta în jurul orelor 15:00-15:30, imediat după finalizarea ședinței de plen a Consiliului Județean Botoșani.

Etapa județeană a „Concursului de cultură și educație financiar-contabilă”, organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) filiala Botoșani, Consiliul Județean Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Colegiul Economic „Octav Onicescu”, a avut loc pe 19 aprilie și a reunit elevi din clasa a XI-a de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani și Liceul „Regina Maria Dorohoi”.

„Avem nevoie de specialiști, de oameni care să îmbrățișeze cu drag profesia de contabil, care nu poate lipsi din niciuna din ramurile economiei naționale sau din sectorul public. Elevii care deslușesc în aceste momente tainele contabilității trebuie încurajați și susținuți, pentru că nicio întreprindere, instituție publică, organizație mică sau mare, nu poate fi concepută fără un contabil”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, care i-a felicitat pe membrii CECCAR Botoșani pentru deschiderea și implicarea pe care o au în pregătirea noilor specialiști în domeniu.

„CECCAR Botoșani și-a asumat rolul de promotor al educației financiar-contabile în rândul noilor generații, în parteneriat cu Colegiul Economic «Octav Onicescu» și Inspectoratul Școlar Județean, și cu sprijinul logistic și material acordat de Consiliul Județean Botoșani. Cei mai buni elevi vor primii următoarele premii: 700 de lei (Premiul I), 500 de lei (Premiul II), 300 de lei (Premiul III) și 200 de lei (Mențiunea)”, a declarat Eugenia Dăscălescu, președintele Filialei CECCAR Botoșani.

Etapa națională a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă” va fi organizată la București, în luna iunie.

 

comments

comments