full screen background image

Ce este iubirea? Un sentiment, o condiție biologică, un înțeles al existenței, un nume, o melodie… ? O întrebare complexă, cu miliarde de răspunsuri diferite și povești speciale.

În luna iubirii, la VIVA FM  celebrăm dragostea. Pentru radio, cultură, pasiuni, pentru fiecare persoană specială pentru noi, pentru tine.

Marcăm în calendar zilele de 13 Februarie (Ziua Internațională a Radioului), 14 Februarie (Ziua Îndrăgostiților ) și 24 Februarie (Dragobetele), cu surprize și un playlist special.

Așadar, ”Ce este iubirea pentru tine?”. Răspunde-ne la întrebare, aici, pentru a te înscrie la concurs.

Venim și cu o provocare! Dacă nu ai avut curaj până acum să-ți declari iubirea față de persoana de care ești îndrăgostit/ă, acum e momentul, pentru că iubirea înseamnă și curaj. Dă-i tag la finalul răspunsului tău și poate anul acesta nu vei sărbători singur/ă, ci, alături de el/ea, la Restaurant Amadeus Piatra Neamț pe 14 Februarie sau pe 24 Februarie. Curajoșii au șansă dublă de câștig!

Mulțumim partenerului campaniei: Restaurant Amadeus Piatra Neamț, un loc prietenos, cu preparate gătite proaspăt pe gustul celor care trec pragul restaurantului de 20 de ani, cu schimbări actualizate mereu pentru a fi pe placul oaspeților.

Extragem câștigătorii în perioada 13 – 24 Februarie, la Dimineți Animate.

comments

comments