full screen background image

Noul primar al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, promite că va realiza lista de proiecte propuse în programul electoral

Astăzi, primarul ales al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a susținut o conferință de presă, în prezența membrilor și consilierilor PSD, partid din care face parte.

A început prin a le mulțimi susținătorilor săi, rădăuțenilor care i-au acordat votul de încredere pentru preluarea mandatului de primar pentru următorii patru ani.

A apreciat că a fost o campanie curată, în ciuda denigrărilor de care a avut parte din tabăra oponenților.

A precizat că imediat după învestirea sa în funcția de primar al municipiului își va începe activitatea în primărie și va realiza tot ce a promis în campania electorală, urmând lista de proiecte propuse de PSD în programul electoral.

În ceea ce privește funcția de viceprimar nu a rostit deocamdată niciun nume, însă a menționat faptul că persoana care va ocupa această funcție nu va fi în avantajul PSD, ci al rădăuțenilor, și nu exclude o alianță cu un alt partid, existând posibilitatea ca PSD să sprijine un contracandidat pentru funcția de viceprimar.

Mâine, 8 iunie, primarul Nistor Tătar va veni în studioul VIVA FM Rădăuți și va aduce mai multe precizări în legătură cu proiectele cu care își va începe mandatul de primar al municipiului Rădăuți, dar și cu funcția de director al SC Servicii Comunale SA, din care urmează să se suspende pentru următorii patru ani.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

t2

comments

comments




Leave a Reply

avatar