full screen background image

Prezența la cea de-a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale

Astăzi, 16 iunie, s-a desfășurat cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională – la disciplina matematică.

Au fost prezenți 5791 de candidați.

Niciun candidat nu a fost eliminat.

Din motive medicale, pentru un elev de la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret a fost folosit subiectul de rezervă. Acesta a susținut proba începând cu ora 13,00.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

“Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. Elevii care depun/transmit contestațiile completează, semnează și depun/transmit și o declarație-tip în care se menționează că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru elevii minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afișate joi, 30 iunie.”, a precizat inspectorul şcolar general, prof. Grigore BOCANCI.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/06/14/6-dintre-elevi-au-absentat-la-evaluarea-nationala/

 

comments

comments