full screen background image

2 fraţi spitalizaţi, după o bătaie la Stroieşti

upu     Agenţii Postului de poliţie Stroiești au fost sesizaţi cu privire la faptul că în centrul satului Stroiești are loc o altercație, în care sunt implicate mai multe persoane.

La fața locului au fost identificaţi Ionuţ Ș., de 24 de ani, Daniel Ș., de 30 de ani, și Cristian Ș., de 32 de ani, toți din localitate, primii doi prezentând leziuni la nivelul feței.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, ieri, în jurul orei 18.00, în interiorul unui local din comuna Stroiești, între Daniel Ș. și Constantin B., de 24 de ani, din localitate, a avut loc un schimb de replici, cei doi fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acestor discuții, Daniel Ș. i-a contactat telefonic pe frații săi, Ionuţ Ș. și Cristian Ș., care au intrat și ei în localul respectiv.

Aici, cei trei frați au continuat să se certe cu Constantin B., având un comportament agresiv față de acesta din urmă.

În conflictul verbal au intervenit Vasile C., de 18 ani, și Andrei G., de 22 de ani, ambii din localitate, toți cei implicați ieșind afară din local.

În fața localului, conflictul a degenerat, Vasile C. și Andrei G. lovindu-l cu sticle de bere pe Ionuţ Ș. în zona capului, iar Constantin B. l-a lovit cu pumnii pe Daniel Ș.

A fost solicitată o autospecială din cadrul Ambulanței Suceava, care i-a transportat pe Ionuţ Ș. și Daniel Ș. la Spitalul Județean Suceava, unde au fost diagnosticați cu “Traumatisme cranio faciale minore, fără pierderea cunoștinței”, nefiindu-le pusă în pericol viața și nefiind internați.

Părțile vătămate în conflict nu au depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovire sau alte violențe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar