full screen background image

Viceprimarul de Fălticeni, la VIVA FM: “Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali a fost una necesară”

bulaicon constantin 2     Noul viceprimar al municipiului Fălticeni, Constantin Bulaicon, speră să facă o echipă bună cu Cătălin Coman, la conducerea municipalităţii.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, difuzată, marţi, de Radio VIVA FM Fălticeni, Constantin Bulaicon a promis că îl va sprijini pe primarul Coman în realizarea tuturor obiectivelor propuse.

Bulaicon: “Am format această echipă şi vreau să fie cu adevărat o echipă. Cel puţin din punctul meu de vedere, ceea ce îmi doresc este să îl sprijin, cu tot ce pot eu, în realizarea obicetivelor pe care şi le-a propus. şi atunci, chiar nu mai niciun gând să candidez eu la postul de primar. L-am cunoscut pe Cătălin Coman în ultimii ani. Unii o să spună că acum îl perii, dar eu îmi spun sincer părerea mea: este un om foarte capabil.”

Constantin Bulaicon, crede că ordonanţa privitoare la posibilitatea migraţiei aleşilor locali a fost una necesară.

Bulaicon: “Nu îmi permit eu să judec respectiva ordonanaţă, dar eu cred că a fost necesară. Asta pentru că, la un moment dat, bătălia asta politică s-a transformat în altceva. În unele localităţi, s-a uitat că trebuie să se lupte împreună sau să se facă ceva pentru binele comunităţii. Şi atunci, interesele politice şi animozităţile politice au fost mai presus de interesele localităţilor. Aşa cred eu. Şi nu mă refer, aici, la Fălticeni.”

comments

comments