full screen background image

Directorul Camerei de Comerţ, la VIVA FM: “Cea mai mare realizare a anului 2014, renovarea sediului”

lucian gheorghiu viva     Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Suceava a organizat concursul “Cel mai bun proiect inovativ” 2014.

Au fost selectate, pentru etapa finală, câte trei proiecte pentru categoriile elevi de liceu, studenţi/masteranzi şi doctoranzi/tineri specialişti.

Directorul Camerei de Comerţ şi Industrie, Lucian Gheorghiu, prezent în emisiunea “Dimineţi animate”, difuzată de Radio VIVA FM, a oferit ascultătorilor mai multe amănunte despre respectivul concurs.

Gheorghiu: “A fost o echipă de selecţie mixtă, formată din Centrul Regional OSIM, de la Camera de Comerţ, Universitatea din Suceava şi două doamne experte din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, departamentul Brevete de Invenţii. Deci, o echipă care a putut analiza obiectiv toate proiectele depuse. Problematică, din punctul de vedere al participanţilor la concurs, a fost doar adaptarea la tipicul concursului. Pentru că acest concurs a fost promovat ca un concurs de idei, însă, adaptat unor planuri de afaceri.”

Cea mai mare realizare, în acest an, a Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Suceava este renovarea sediului propriu, crede Lucian Gheorghiu.

Gheorghiu: “Cea mai mare realizare a anului 2014, o reprezintă, de departe, renovarea sediului Camerei de Comerţ, prin intermediul unui proiect transfrontalier, cu finanţare europeană.”

Directorul Camerei de Comerţ şi Industrie a judeţului Suceava a amintit şi despre dezvoltarea unui nou centru de afaceri.

Gheorghiu: “Noul centru de afaceri este situat la un etaj al clădirii Camerei de Comerţ, cu toate facilităţile unui centru de afaceri şi de birouri la nivelul cerinţelor actuale. Centrul îşi propune să dezvolte ceea ce înseamnă, în principal, relaţii de afaceri, nu doar locale şi naţionale, dar şi cele de proximitate cu Ucaina şi Republica Moldova.”

comments

comments