full screen background image

Ciclism montan “Rarău Radical Race”, la Câmpulung Moldovenesc

rarau_radical_race_2014     Amatorii de ciclism montan se vor întrece, sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc, în cadrul “Rarău Radical Race”.

Concursul urmăreşte promovarea, încurajarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în România, a relaţiilor interumane bazate pe fair-play şi respect reciproc, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivul Rarău, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate care împânzesc acest masiv.

Locul de START/FINISH al maratonului va fi în Piaţa Centrală din oraşul Câmpulung Moldovenesc.

Tot aici se va desfăşura Festivitatea de Premiere, iar în seara evenimentului va avea loc un Concert cu invitaţi surpriză.

Traseele propuse pentru acest concurs (cel lung – 65 de km şi cel scurt, de 35 de km) vor străbate cele mai frumoase zone ale masivului Rarău, atingând punctul de maxim vertical al vârfului Rarău situat la cota de 1651m.

Competiţia de mountain bike, aflată la prima ediţie, îşi propune punerea în valoare a potenţialului turistic şi sportiv al masivului Rarău – Giumalău.

Startul şi finişul concursului de mâine sunt programate în Piaţa Centrală din Câmpulung Moldovenesc, concursul urmând să se desfăşoare pe 3 categorii de vârstă, în funcţie de traseu.

Vicepreşedintele clubului “Suceava pedalează”, Irina Liteanu, a precizat că “Rarău Radical Race” va fi dedicat memoriei lui Adrian Ciocan, sportivul recent dispărut într-un accident în Munţii Apuseni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar