full screen background image

Rapid Suceava – FCM Dorohoi, sâmbătă, de la ora 11

rapid 0409     Victoria este singurul obictiv în tabăra Rapidului înaintea meciului de sâmbătă cu FCM Dorohoi, primul pe care formaţia suceveană îl va disputa în faţa propriilor suporteri în acest sezon al Ligii a II-a.

Deşi sucevenii sunt favoriţi la câştigarea celor trei puncte, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu se aşteaptă la un joc uşor în compania nou-promovatei din judeţul vecin.

Tudoreanu. “Ne aşteaptă un joc greu, prin prisma faptului că Dorohoiul are o echipă omogenă, cu jucători care evoluează împreună de doi-trei ani. Suntem favoriţi, dar tot timpul pot apărea surprize. Etapa trecută, ei au fost la cinci minute de a câştiga meciul cu Slobozia. Punctul forte al adversarului este ofensiva, unde botoşănenii îl au pe Edy Sandu, golgheterul sezonului trecut al Ligii a III-a. Este foarte important cum vom începe jocul. Dacă reuşim să marcăm repede, cred că vom avea parte de un meci uşor. Daca nu, vom avea probleme odată cu trecerea timpului. Eu mizez, însă, pe experienţa şi pe valoarea lotului nostru.”

Meciul se va diputa pe stadionul “Areni”, sâmbătă, cu începere de la ora 11.

comments

comments




Leave a Reply

avatar