full screen background image

Cel puţin 55 de străzi din Suceava au nevoie de reparaţii urgente

asfaltari 2     Administraţia locală suceveană este pe cale să finalizeze inventarul arterelor de circulaţie care necesită reparaţii.

Până acum, găurile din carosabil au fost acoperite provizoriu cu pavele, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, precizând că, odată creşterea temperaturilor exterioare, se va trece la plombări, iar acolo unde este cazul, la turnarea de covoare asfaltice.

“Facem inventarierea străzilor care trebuie asfaltate în perioada următoare şi, sigur, nu sunt puţine acelea care necesită reparaţii curente”, a spus lungu.

La o primă estimare, intervenţii curente necesită cel puţin 55 de străzi din toate cartierele urbei reşedinţă de judeţ, lucrările fiind programate după consultarea cu şefii asociaţiilor de proprietari şi consilierii locali.

Lungu a mai declarat că tot mai mulţi suceveni solicită, la Primărie, să le fie modernizate cu pavele trotuarele din faţa blocurilor.

Problema va fi rezolvată odată cu lărgirea, cu fonduri europene, a Bulevardului George Eenescu, pavelele dislocate din zonă urmând a fi orientate înspre reabilitarea trotuarelor, prima beneficiară fiind strada 22 Decembrie, din Burdujeni-sat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar