full screen background image

Casă prădată de bunuri în valoare de 8.000 de euro, la Suceviţa

centrala electrica     Poliţiştii Postului de poliție Sucevița au fost sesizaţi, de Liliana N., din judeţul Bacău, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința fratelui său, Tiberius G., de 41 de ani, situată în comuna Sucevița, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 8.000 de euro.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că imobilul în cauză este nelocuit, întrucât partea vătămată, Tiberius G., s-a căsătorit și a plecat, stabilindu-se în străinătate, împreună cu familia sa, în anul 1998, ultima data venind la imobilul respectiv în anul 1999.

Reclamanta a venit, pe 3 octombrie, în concediu în comuna Sucevița, ocazie cu care s-a deplasat şi la locuința fratelui său, unde a observat că un geam este forțat și deschis, iar din interior, persoane necunoscute au sustras o centrală termică, o plită cu hotă, o chiuvetă, oglinzile din băi și 14 calorifere din oțel, bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de euro.

Femeia a fost ultima data la imobilul respectiv din comuna Sucevița în anul 2011.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar