full screen background image

Produse alimentare furate dintr-un depozit amenajat într-un hotel din Şcheia

condimente     Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată, de Alexandra Z., de 26 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în perioada 2 – 3 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în depozitul situat la parterul unui hotel, de unde au sustras produse alimentare.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că, la 30 septembrie, partea vătămată a primit o cheie de la depozitul în cauză, de la un angajat, care i-a relatat faptul că de la ușa respectivă mai au cheie încă trei persoane, printre care și patroana depozitului.

Deși Alexandra Z. nu a întocmit contract de închiriere a spațiului, aceasta a depozitat mai multe produse tip condimente, în cutii de diferite dimensiuni, pe care le-a pus într-un colț al depozitului, iar în dimineața de 3 septembrie, a constatat că trei sferturi din marfa depozitată a fost sustrasă, iar ușa depozitului nu prezintă urme de forțare.

Depozitul în cauză nu este prevăzut cu sistem de alarmare sau de supraveghere video.

Valoarea prejudiciului reclamat de persoana vătămată este de aproximativ 1.500 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar