full screen background image

Bătrână din Fălticeni, înşelată prin metoda rudei care a avut un accident

Mobil     O femeie de 74 ani, din municipiul Fălticeni a sesizat, ieri, că în jurul orei 09.30 a fost contactată telefonic pe telefonul fix, de către o persoană necunoscută, prezentându-se ca fiind S. Constantin, doctor la un spital din municipiul Bucureşti, care i-a relatat faptul că fiica acesteia a avut un accident de circulaţie în Atena, însă a fost adusă cu avionul în România pentru a putea fi operată la plămâni, fiindu-i necesară suma de 4.000 lei în vederea suportării intervenţiei medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la ora 09.30, reclamanta a fost contactată pe telefonul fix  către o persoană care s-a recomandat a fi doctor, S. Constantin, medic la un spital din Bucureşti. Acesta i-a solicitat suma de 4000 lei reprezentând contravaloarea serviciilor medicale prestate.

Partea vătămată a depus printr-o agenţie de transfer bancar suma de 2.045 lei pe numele lui G. Constantin, destinatarul confirmând că a primit suma de bani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Poliţia reaminteşte cetăţenilor că astfel de fapte pot fi uşor prevenite prin simplul fapt de nu da curs unor astfel de solicitări şi de a anunţa de îndată Poliţia prin 112.

comments

comments




Leave a Reply

avatar