full screen background image

Lovită de soţ cu o farfurie în cap

Farfurie-Supa     Poliţiştii Secției nr. 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizaţi, ieri seară, prin „S.N.U.A.U.112” de către S. Didina, din comuna Adâncata, sat Călugăreni, despre faptul că vecina, R. Liliana, de 37 ani a fost lovită de soțul R. Mugurel, de 42 ani, în zona capului, cauzându-i leziuni.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în seara de 3 iunie, în jurul orei 19.00, R. Mugurel, aflat la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, i-a solicitat soției R. Liliana să-i dea o sticlă cu bere din cele două sticle  cumpărate anterior.

R. Liliana a refuzat să-i dea sticla de bere, motiv pentru care soțul, R. Mugurel a luat o farfurie de porțelan de pe masă cu care și-a lovit soția, cauzându-i leziuni.

În urma consultării sumare efectuate de lucrătorii de pe ambulanță, s-a stabilit că R. Liliana prezintă un  hematom  în regiunea occipitală, fiind transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații.

Cercetările sunt continuate de Secția nr. 8 Poliție Rurală Adâncata, faţă de R. Mugurel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar