full screen background image

Echipa de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț s-a reunit

Miercuri, 10 ianuarie, echipa de fotbal CSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a reunit la stadionul municipal pentru a demara partea a doua a sezonului 2023/2024.

În cadrul acestei perioade de pregătire, antrenamentele vor avea loc zilnic până pe 13 ianuarie, urmând ca de pe 15 ianuarie să intre într-un cantonament local.

Jucătorii pietreni vor efectua și vizita medicală la Clinica Micromedica Medlife din Piatra Neamț în cursul acestei săptămâni.

Al doilea cantonament este programat să aibă loc în Turcia, începând cu data de 30 ianuarie, incluzând și disputarea a 5 meciuri amicale.

Înainte de startul pregătirilor, CSM Ceahlăul Piatra Neamț a luat decizia de a se despărți de patru jucători: Petra, Fărăgău, Selmani și Fonseca.

Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a echipei, se menționează că la capitolul veniri nu există, momentan, nicio informație oficială anunțată.

Clubul pregătește terenul pentru o nouă etapă a competiției, iar suporterii sunt cu ochii pe evoluția echipei în noul sezon, așteptând cu interes noile achiziții și strategiile pregătite de antrenorat.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2024/01/11/spectacol-dedicat-zilei-culturii-nationale/

comments

comments