full screen background image

Trei terenuri omologate pentru Liga a lll-a la Miroslava

Comisia de omologare din cadrul Federației Române de Fotbal a fost prezentă săptămâna trecută la Baza Sportivă de la Uricani, unde a verificat minuțios fiecare detaliu din cadrul celor trei terenuri de joc disponibile.
În prezența mai multor reprezentanți ai instituțiilor publice și private, comisia a constatat că terenurile de iarbă, respectiv terenul 1, dar și terenul 2 întrunesc condițiile sportive pentru desfășurarea jocurilor oficiale din sezonul 2023/2024 de Liga a III-a.
Noutatea vine de la terenul 3, mai precis, noul teren sintetic de dimensiuni mari, ce tocmai a intrat în ultima faza de implementare. Comisia a omologat și acest teren pentru Liga 3, cu mențiunea că în termen de patru luni să îi fie instalată o tribuna, necesara pentru conditiile minime de joc. Conducerea clubului și-a luat angajamentul de a îndeplini această cerință, discutându-se de altfel și despre posibilitatea montării unei nocturne, asemanătoare celei de pe Stadionul “Balciu”.

̆̆̂

Staff-ul tehnic a avut la dispoziție 28 de jucători, unii dintre ei în probe, urmând ca în perioada imediat urmatoare să se mai alăture și alți potențiali viitori colegi. Din lotul actual, prezenți au fost Ciofu, Mihaes, Saizu, Iurascu, Bordeianu, Botezatu, Corobuta, Lupu, Sonea, Ayamantey, Bogles, Sovea si Alima.
Trupa antrenata de Tibor Selymes va continua antrenamentele in incinta bazei sportive de la Uricani, urmand ca vineri, dupa vizita medicala, sa plece in cantonamentul fizic de la Vatra Dornei pentru opt zile.

comments

comments