full screen background image
Sursă stireadeiasi.ro

Investiții în educație în Miroslava

Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Constantin Langa” continuă demersurile pentru modernizarea unității de învățământ. Astfel, investițiile importante își vor pune amprenta asupra școlii care tinde să devină o școală a viitorului.

Beneficiind de proiectul PNRAS, care vizează reducerea abandonului școlar, s-au obținut fonduri importante. Astfel, unitatea de învățământ va fi dotată cu echipamente de ultimă generație. Acestea vor ajuta la o mai bună desfășurare a orelor de curs. Totodată, elevii vor putea să învețe prin mijloace moderne, adaptate unei școli performante.

Ce achiziții s-au făcut până în prezent

Datorită fondurilor obținute, conducerea școlii a reușit să achiziționeze deja echipamente importante. Astfel, clasele vor fi dotate cu laptopuri, table moderne și imprimante de ultimă generație.
Sursă stireadeiasi.ro
,,Am dotat deja două clase cu table touch, de tip televizor. Au fost achiziționate 50 de laptopuri, 20 vor fi pe fiecare clasă în parte, iar 30 vor fi pentru elevi. Totodată, achiziționăm și imprimante și tot ce trebuie să aibă o clasă dotată cu echipamente IT”, precizează Diana Deliu, director al Școlii Gimnaziale Constantin Langa din Miroslava.
Totodată, la școala din Miroslava se derulează un alt proiect impresionant, prin care s-au achiziționat, deja, cinci table inteligente. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul oamenilor din mediul de afaceri.
Citește și:
Vizitează și:

comments

comments