full screen background image

Mădălina Coca, finalista de la Vocea României, a lansat piesa Vocea Mea

Mădălina Coca – finalista concursului Vocea României, a revenit cu o piesă nouă, intitulată „Vocea Mea”, a treia piesă proprie din repertoriul artistei. În 2019, Mădălina Coca a lansat primul său single, „Lume Lume”, o piesă de dragoste, iar pe timpul pandemiei, artista a scris în colaborare cu o producătoare spaniolă piesa „Survivor”, o piesă despre puterea de a merge mai departe și de a spera atunci când lucrurile par imposibile.

Melodia „Vocea Mea” semnată de Mădălina Coca  este o piesă inspirată din trăirile interioare ale artistei.

Piesa face referire la anumite momente dificile din viața sa, când nu se mai regăsea pe ea însăși.
Piesa „Vocea Mea” a fost compusă de Alexandra Dinu, Roberto Velisar, Enri Demi, dar și de însăși artista Mădălina Coca, care a contribuit atât la partea de compoziție muzicală, cât si la textul piesei.
 

Mădălina Coca a fost prezentă la Viva Flash, unde a povestit despre mesajul piesei.

Ascultă discuția mai jos:

Producția este semnată de Quna Music, în colaborare cu MediaPro Music și Voices Media, iar videoclipul a fost realizat și regizat de către “VisionGYZ”, Gabriel Ioan Zidaru şi asistentul său, Andrei Bustan. Videoclipul a fost filmat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, având ca semnificație faptul că viață este considerată ca o piesă de teatru în care noi suntem actorii propriei noastre povești.

comments

comments