full screen background image

Mădălina Coca revine cu o nouă piesă, scrisă în perioada de izolare

În luna septembrie, Mădălina Coca a lansat primul ei single, „Lume, Lume”, care a fost foarte bine primit și așteptat de fanii și urmăritorii ei. Artista revine cu o nouă piesă, „Survivor”, pe care a compus-o și a scris-o pe timpul perioadei de izolare.

Mădălina a spus că perioada izolării a fost una prielnică pentru ea pe plan muzical și că „Survivor” este prima piesă pe care o scrie integral, dar nu și ultima. „Pentru mine a fost o ocazie de a mă reconecta cu mine prin muzică. Am scris și compus piesa în izolare și sunt foarte bucuroasă că din această perioadă nu așa fericită a ieșit și un proiect frumos.

Survivor” este o piesă despre puterea de a merge mai departe și de a spera atunci când lucrurile par imposibile. Mădălina Coca spune că și-a dorit ca piesa să fie un îndemn spre speranță. „Mi-am dorit ca piesa să fie un îndemn că totul va fi bine și un îndemn spre speranță. Fiecare dintre noi are capacitatea de a trece peste momentele grele din viață. Nu trebuie decât să avem speranță.

Mădălina a realizat producția muzicală cu DJ Enka, producătoare și DJ de origine spaniolă, pe care a cunoscut-o la un concert. „Pe DJ Enka am cunoscut-o în 2019. Atunci am avut o chimie foarte bună între noi așa că am rămas în legătură. Am spus că vom colabora împreună și uite că s-a întâmplat.”

Având în vedere că feat-ul cu DJ Enka a fost un succes, Mădălina Coca a spus că va lansa în curând noi proiecte: „Lucrăm la alte proiecte împreună și sper la o colaborare de lungă durată. Mai pregătesc o surpriză pentru decembrie, dar nu pot să vă spun mai multe. Va fi filmat și la TV, asta e tot ce pot spune.

Mădălina Coca a spus că și-a făcut o trupă de cover-uri cu care continuă activitatea muzicală și că are mai multe proiecte în plan despre care nu poate spune prea multe, însă sigur ne va anunța pe rețelele sociale.

Ascultă interviul cu Mădălina Coca mai jos:

comments

comments