full screen background image

La mulți ani, România! Plini de glorii precum cea de pe 1 Decembrie 1918! La mulți ani, cu români viteji precum înaintașii ce au luptat cu brațele armate pentru a te întregi. La mulți ani, cu tradiții și obiceiuri păstrate! La mulți ani, purtați cu mândrie în sufletele românilor de pretutindeni!

În perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, readucem în atenția publicului importanța și semnificația istorică a Zilei Naționale a României. Acum peste 100 de ani, în anul 1918, s-a îndeplinit cel mai mare obiectiv național al românilor din patru unghiuri: Basarabia, Bucovina, Transilvania și Regatul României, acela de a constitui un stat unitar, puternic; un eveniment important al istoriei poporului român, și anume, Marea Unire.

Acum, cinstim cu respect vitejia și trecutul grlorios al României, în cadrul campaniei ‘’Săptămâna Națională a României’’.

Cu acest prilej, vă invităm în hora premiilor VIVA FM!
Lăsați un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook VIVA FM Suceava, click aici,  în care să ne spuneți de ce sunteți români mândri și puteți câștiga unul din premiile puse în joc. Premiem câte un român mândru pe zi, în direct, la Dimineți Animate, în perioada 25 – 29 noiembrie.

Partenerii campaniei:  Tipo Moldova, Bucovina Health Club,  Muzeul Bucovinei, Băcănia Boierească, Viofanny Brânzeturi, Cofetăria Amalia din Fălticeni și Bistro Seven.

comments

comments