full screen background image

Tânără bătută de un individ căruia nu i-a acceptat prietenia, la Siminicea

pumn-strans     O tânără de 24 de ani, din comuna Siminicea, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se afla la sora sa, a fost lovită cu pumnii de P. Adrian, de 25 de ani, din localitate, iar, în timp ce se întorcea la domiciliu, a fost urmărită de către acesta până în curte și a provocat scandal.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că în 30 iunie, în intervalul orar 01.30 – 02.30, partea vătămată, D. Ionela, s-a deplasat la o petrecere, la sora sa, ocazie cu care s-a întâlnit cu P. Adrian.

La un moment dat, P. Adrian, fiind în stare de ebrietate, a lovit-o pe reclamantă cu pumnii, pe motiv că nu i-a acceptat prietenia.

Ulterior, în jurul orei 03.30, când se deplasa spre domiciliu, D. Ionela a fost urmărită de către agresor, care a intrat în curte și a început să lovească geamurile de la locuință, pentru ca aceasta să iasă afară și să discute cu el, părăsind la un moment dat curtea la insistențele mamei părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar