full screen background image

Anastasia Sandu, live la VIVA FLASH: Despre trădări, emoții și piesa proaspăt lansată „Ce păcat”

Anastasia Sandu a pus pe foaie încă o poveste din viața ei, a început să o cânte și a ieșit o piesă care deja este în trending și se anunță a fi hit. Cu un aer nostalgic, tomnatic, dar fără a inspira tristețe, piesa „Ce păcat” vorbește despre conștientizare, puterea de schimbare și curajul necesar procesului de schimbare.

În interviul telefonic de la VIVA FLASH, Anastasia a spus că piesa vorbește despre sentimentele personale, despre trăirile intime care au reușit atât de bine să fie conturate în videoclip.

„În piesă vorbesc despre niște lucruri pe care le vorbesc doar cu prietenii apropiați. Chiar am trecut prin trădare”, ne-a mărturisit artista. Anastasia a spus că, prin schimbare poți să strălucești și să ajungi acolo unde nici nu te-ai fi gândit.

Pe partea de muzică și versuri, artista a colaborat cu Dorian Oswin, iar videoclipul a fost gîndit și realizat de Koobzzon. Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, LORA, Nicole Cherry, Puya, Vanotek sau Nicoleta Nucă, în materie de producţie muzicală şi compoziţie.

Artista ne-a dezvăluit detalii despre proiectele muzicale în desfășurare și despre piesele pe care își dorește să le lanseze în perioada următoare.Află toate detaliile ascultând varianta integrală a interviului:

comments

comments