full screen background image

La magazinul Decathlon Suceava, începe cel de-al X-lea sezon al Academiei de Munte!

Simti nevoia sa iesi din rutina zilnica, sa iti acorzi mai mult timp pentru tine, sa iti faci prieteni noi si sa incerci sa practici sporturi care iti par imposibil de facut?

Asociatia Ghizilor din Bucovina te invita sa te inscrii in Academia de Munte! Suntem la a zecea-a editie si an de an impartasim cu noii si vechii cursanti informatii ce iti vor oferi increderea sa mergi pe munte in orice sezon.

Drumetie pe munte iarna sau vara, catarare pe gheata, canyoning, rafting, via-ferrata și multe altele sunt activitati ce vor fi parte din tematica iesirilor noastre.

Aplicatiile practice si cursurile teoretice sunt sustinute în mod voluntar de membri ai asociației noastre, mai exact de lideri montani internationali, ghid de rafting, canyoning sau ghizi montani nationali.

Academia de munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, muntele, considerandu-se ca toti cursantii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior.

O data pe luna are loc o aplicatie, adica o expeditie pe munte de două zile (in weekend) pentru a pune in practica cunostintele teoretice acumulate la cursurile teoretice care vor avea loc odată pe luna în incinta Decathlon Suceava.

comments

comments