full screen background image

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, în vizită la Suceava, însoţit de Anghel Iordănescu

Președintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), GABRIEL OPREA, a fost prezent joi, la Suceava, la o întâlnire cu membrii de partid, în vederea reorganizării filialei și pregătirii alegerilor europarlamentare.

El a fost însoțit de generalul – fost fotbalist și antrenor ANGHEL IORDĂNESCU, care ocupă locul al doilea, după ILIE NĂSTASE, pe lista pentru scrutinul de pe 26 mai.

OPREA a declarat că partidul pe care îl conduce militează pentru siguranță, demnitate și prosperitate pentru România.

Gabriel Oprea a spus că obiectivul partidului este “să ajungem de unde am plecat, să avem peste 10 % în alegerile locale și să intrăm înapoi în Parlament”.

Oprea a renunțat la primul loc la europarlamentare, ținând să precizeze: “În toate funcțiile în care am fost am sprijinit total justiția. Un stat poate fi puternic numai dacă are o securitate puternică și o justiție puternică, dar fără abuzuri. Personal am trecut prin astfel de abuzuri. Este nevoie de o justiție puternică, dar să nu mai existe abuzuri. Am sprijinit justiția și o vom face în continuare, dar fără abuzuri. Trebuie făcut orice să nu existe abuzuri în justiție”.

În ceea ce privește puterea partidului, Oprea a spus că “ne reorganizăm, am avut peste 500.000 membri, acum avem vreo 150.000, probabil am și deranjat, a trebuit să plecăm din politică, dar suntem oameni de cuvânt, eu mi-am dat demisia, acum suntem în reconstrucție”.

La Suceava a fost prezent și Anghel Iordănescu, care a declarat că “dacă vom ajunge în Parlamentul European, ne vom bate pentru interesul și imaginea României, în niciun caz nu vom transfera la Bruxelles lupta politică internă”.

Inevitabil, Iordănescu a atins și tema fotbalului, fiind de părere că “Suceava are posibilitatea să revină în fotbalul mare, există jucători care pot juca la cel mai înalt nivel. România poate reprezenta din nou fotbalul mare, au apărut mulți jucători talentați, cred că putem să ne calificăm la Campionatul European, dar trebuie să fim mai pozitivi”.

Şeful filialei Suceava este col. Romeo Canură (42 ani), ieșit la pensie, administratorul unei firme de detectivi particulari.

comments

comments