full screen background image

Târgul Ofertelor Educaționale din județ, la Shopping City Suceava

Vineri, 5 aprilie 2019, între orele 10.00 și 18.00, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează cea de-a XX-a ediție a “Târgului Ofertelor Educaționale”, la Shopping City Suceava.

Sunt așteptați elevii claselor a VII-a și a VIII-a din judetul Suceava, însoțiți de profesori sau părinți, la standurile amenajate de fiecare instituție de învățământ, pentru a se informa cu privire la ofertele educaționale ale liceelor și colegiilor sucevene.

CJRAE Suceava va avea amenajat în cadrul târgului un stand la care profesorii consilieri vor aplica teste de interese elevilor și vor oferi consiliere, la cerere.

De-a lungul evenimentului, pe scena amenajată în cadrul târgului, liceeni din județul Suceava vor susține momente artistice.

Ediție aniversară, comunicare între generații, cerere și ofertă, teste de interese, consiliere, talente pe scenă… Acestea sunt reperele celei de-a XX-a ediții a Târgului Ofertelor Educaționale, organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Coordonatorul evenimentului este Maria Adriana Nichitean, prof. consilier CJRAE Suceava.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza