full screen background image

Prof. Dănuț Bujdei, antrenor al echipei de baschet la C.S. Triumph Rădăuți, la VIVA FM

Vineri, 23 noiembrie, în emisiunea sportivă de la VIVA FM Rădăuți a fost invitat prof. Dănuț Bujdei, antrenor al echipei de baschet la C.S. Triumph Rădăuți și al echipei Școlii Generale nr. 3 “Mihai Eminescu” Rădăuți.

La începutul emisiunii, el a amintit rezultatele de excepție pe care le-a obținut la turneul Regional de Baschet Moldova U12 de la Suceava, acolo unde băieții de la C.S.Triumph Rădăuți au obținut următoarele rezultate: 95 la 10 cu Preventis Iași, 96 la 18 cu Wurmbrand Iași și 76 la 2 cu Castorii Suceava!

Câștigând Turneul Regional, copiii de la Rădăuți s-au calificat la turneul zonal, cu obiectivul de a obține calificarea la Turneul Național.

Dănuț Bujdei a amintit și de modificările care s-au făcut la suprafața de joc a sălii de sport a Școlii Generale nr. 3 din Rădăuți, acolo unde antrenorul lucrează cu două grupe de băieți și două de fete.

Din păcate, lucrările încă nu sunt finalizate, mai sunt mici retușuri de făcut după montarea noii suprafețe de joc, acest lucru ducând la lipsa antrenamentelor.

Profesorul Bujdei speră să poată intra cât mai repede în sală, copiii (peste o sută, în cele patru grupe)f iind nerăbdători să înceapă antrenamentele.

De aceea, rezultatele băieților de la U 12 sunt și mai valoroase, având în vedere că nu s-au antrenat de câteva luni.

Dănuț Bujdei a adus și un omagiu prof. Ovidiu Larionescu, alături de care a lucrat ani de zile și care s-a stins din viață în urma unei boli grave.

De altfel, sala de sport a Școlii Generale nr. 3 va purta numele regretatului profesor Larionescu.

Antrenorul rădăuţean a amintit și de tabăra de vară la care au fost prezenţi micii baschetbalişti, care au participat la Next Level Basket Camp, la Cluj, cu mai multe grupe, alături de de echipe de tradiție din țară, acolo făcând antrenamente cu antrenori sârbi.

Ca obiective viitoare, Dănuț Bujdei şi-a propus să câștige titlurile județene atât cu băieții, cât și cu fetele, și să obțină calificarea la faza finală (turneul național), acolo unde a ajuns în acest an cu o grupă de fete.

comments

comments