full screen background image

Peste 500 de amenzi aplicate, după două zile de controale ale Poliţiei Rutiere

Viteza excesivă și consumul de alcool la volan sunt în continuare unele din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Pentru asiugurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi creşterea gradului de disciplină rutieră pe raza judeţului Suceava, în data de 23 noiembrie, intervalul orar 12:00-20:00, şi 24 noiembrie, intervalul orar 16:00 – 00:00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul I.P.J. Suceava, precum şi poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, I.P.J. Iaşi, I.P.J. Neamţ şi I.P.J. Botoşani, au executat acţiuni punctuale, în sistem integrat, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier şi criminogen ridicat.

Au fost aplicate 508 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 308.845 de lei.

Au fost ridicate 34 de permise de conducere pentru viteză, alcool, depășiri neregulamentare și alte abateri.

Starea tehnică a vehiculelor a fost o prioritate a polițiștilor, fiind reținute 43 de certificate de înmatriculare și 17 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant 8 infracțiuni, toate la regimul rutier.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum.

Viteza excesivă şi consumul de alcool generează accidente cu urmări din cele mai grave!

comments

comments