full screen background image

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, la conferința “Investițiile urbane în Europa: provocare pentru schimbare” de la Bacău

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, participă astăzi, la Bacău, la conferința despre dezvoltarea urbană, cu titlul “Investițiile urbane în Europa: provocare pentru schimbare”.

Conferința reunește primari din orașe europene și românești și se bucură de prezența Corina CREȚU, Comisar European pentru Politici Regionale, a Vasilicăi Viorica DĂNCILĂ, Prim-ministrul României, a reprezentanților Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (AM POR), ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice ai Ministerului Fondurilor Europene.

“Am discutat cu factorii implicați despre fondurile alocate Sucevei și am ridicat probleme tehnice care au rămas în soluționare pentru o mai bună absorbție a fondurilor europene. Datorită colegilor mei, Suceava este un exemplu de bună practică în regiune, având deja proiecte depuse la ADR NE, pe axa 4!”, a precizat Harşovschi.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza