full screen background image

Peste 1.500 de pachete cu ţigări ascunse în tavanul şi pereţii laterali ai unui microbuz, descoperite în Vama Siret

În această noapte, în jurul orei 00.15, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Vitalie N., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în mun. Suceava, conducând un microbuz marca Mercedes Vito.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în tavanul şi pereţii laterali ai microbuzului, cantitatea de 1.598 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 7.000 de lei.

Totodată, microbuzul marca Mercedes Vito, în valoare de 68.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar