full screen background image

În weekend: Târgul Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, alături de partenerii Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Popăuți, Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Asociația Crescătorilor de Taurine și Primăria Răchiți, este încântată să anunțe organizarea celei de-a XVI-a ediții a Târgului Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani. Evenimentul va avea loc în perioada 11-12 mai şi va reprezenta o platformă deosebită pentru întâlnirea și interacțiunea profesioniștilor din domeniul agricol și a pasionaților de tradiții și meșteșuguri.

Ne propunem să oferim participanților și vizitatorilor un eveniment de înaltă calitate, ce va cuprinde o varietate de activități menite să promoveze și să susțină sectorul agricol din regiunea noastră.

Printre principalele atracții ale târgului se numără prezentarea de animale şi chiar  parade precum: canină, cabalină și  ovină. O altă componentă a târgului o va reprezenta noutăţile în materie de utilaje agricole ce vor fi prezentate publicului larg.

Atmosfera va fi întreținută de Ansamblurile Populare de Tineri din județul Botoșani, Codrenii din Republica Moldova și interpreții Diana Rotaru, Mihaela Tabura, Viorica Macovei și Cornelia Ciobanu, care vor asigura momente deosebite de divertisment și bucurie pentru toți participanții.

Târgul, ce va avea loc la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor ”Popăuți”,va fi deschis publicului larg începând de sâmbătă ora 11.00 şi duminică ora 10.00, oferind oportunitatea fermierilor, crescătorilor, meșteșugarilor și producătorilor locali să își promoveze produsele și să își dezvolte rețelele de contact și colaborare. De asemenea, va fi un prilej excelent pentru vizitatori să descopere bogăția și diversitatea sectorului agricol și a produselor tradiționale din regiunea noastră.

Organizatorii invită publicul să participe în număr cât mai mare la acest eveniment deosebit, care aduce în prim-plan frumusețea și potențialul agriculturii și tradițiilor locale.

DESFĂȘURĂTOR EVENIMENT  11-12 Mai 2024

Locaţie: Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor ”Popăuți”

 

11 Mai 2024 Activitate
11:00 Se deschid porțile „Târgului Regional  de Zootehnie, Utilaje Agricole şi Produse Tradiţionale Botoşani”- ediţia a XVI-a
12:00 Spectacol folcoloric
12:30 Întâlire cu fermierii în anfiteatrul VASILE NIGA
13:30 Expoziție Chinologică : Clubul Național Bucovina
15:00 – 15:30 Fanfara Trei Prăjini – Vaslui
12 Mai 2024 Activitate
10:00 Se deschid porțile „Târgului Regional  de Zootehnie, Utilaje Agricole şi Produse Tradiţionale Botoşani”- ediţia a XVI-a
11:30 Parada Ciobăneștlor Românești de Bucovina

Demonstrație de tuns oi

12:30 Parada berbecilor
13:00 Primirea Oficialităţilor
13:30 Activitate la standuri- Prezentare Bovinelor de rasă
14:30 Discursuri ale Organizatorilor şi Oficialităţilor
15:15 Promovare produse tradiționale din carne de oaie sub sloganul ‚’’Mânâncă sănătos- Mănâncă cu Moldoovis ’’
15:30 Vizita Oficialităţilor la standurile participanților

 

17: 00 Spectacol folcloric

 

comments

comments