full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier, întocmite de poliţişti

În cursul amiezii de miercuri, la ora 13.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe raza comunei Grămeşti, mopedul condus de un localnic, de 65 de ani, care nu purta cască de protecție.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, numărul de înregistrare montat fiind fals.

Seara, la ora 18.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control, pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat, de 64 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această noapte, la ora 00.41, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Sf. Ioan Botezătorul, din orașul Siret, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autoturismul într-un gard.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar