full screen background image

Urmărire în localitatea Paltin, pentru oprirea unei maşini în care se aflau 7.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

În această noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au depistat în trafic, pe raza localității Paltin, un autoturism marca Audi A6, despre care existau informaţii că transportă țigări de contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră, șoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea mașinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare, însă șoferul și-a continuat deplasarea în mare viteză.

La scurt timp, șoferul maşinii în cauză a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un parapet de protecție aflat pe marginea drumului, abandonând autoturismul.

Din primele verificări s-a constatat că mașina era plină cu țigări, fapt pentru care a fost dusă la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.000 de pachete cu ţigări, marca Ashima, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 77.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar