full screen background image

Tânăr din Vicovu de Sus încătuşat de poliţişti, după ce a devenit violent, fiind prins beat la volan

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     În cursul dimineţii de joi, în jurul orei 07.50, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Ştefan cel Mare, din oraşul Vicovu de Sus, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a vitezei excesive, un bărbat, de 28 de ani, din localitate, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Straja, care efectua manevra de viraj la stânga și l-a acroșat, după care a intrat în coliziune cu un cap de podeţ.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani.

Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 28 de ani a plecat de la fața locului, deplasându-se la o societate aflată la o distanţă de aproximativ 400-450 metri și a revenit după aproximativ 20 de minute.

În prezenţa martorilor, conducătorul auto de 28 de ani a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi din cauza faptului că a devenit agresiv, s-a procedat la încătuşarea sa, fiind condus la spital, unde s-a sustras de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a refuzat orice colaborare cu poliţiştii şi cu personalul medical.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments