full screen background image

Bărbat din Rădăuţi reţinut de poliţişti, după ce a incendiat o maşină în urmă cu aproape 3 săptămâni

S     Poliţiştii structurii de investigații criminale au reușit identificarea și reținerea autorului unei fapte de distrugere prin incendiere.

La data de 6 septembrie, la ora 22.54, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, prin 112, de un bărbat, de 54 de ani, din localitate, despre faptul că la autoturismul proprietate a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul părții vătămate, parcat vis-a-vis de locuința sa, distrus prin incendiere, în proporție de 75%.

Incendiul a fost localizat și stins de un echipaj I.S.U., care a stabilit ca și cauză probabilă, folosirea intenționată a sursei de aprindere.

În urma activităţilor investigativ operative şi de cercetare penală complexe efectuate de poliţiştii I.P.J. Suceava, s-a reuşit, joi, identificarea autorului infracţiunii ca fiind un bărbat, de 40 de ani, din Rădăuţi.

În cursul zilei de joi, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în imobilul unde locuieşte suspectul, ocazie cu care au fost găsite mai multe bunuri, cu valoare probatorie în cauză, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, inclusiv autoturismul utilizat de acesta la comiterea infracţiunii.

Faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments