full screen background image

Peste 1.100 de locuri mai sunt disponibile la USV

usv b     Numărul studenţilor înmatriculaţi la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în sesiunea de admitere din iulie 2015, la toate formele de învăţământ (licenţă – cu frecvenţă şi ID – masterat şi conversie profesională) este de 2.462.

4 programe de studiu au finalizat deja admiterea pentru anul 2015, numărul celor înmatriculaţi, în cadrul acestora, atingând valoarea maximă a capacităţii de şcolarizare, încă din această primă sesiune.

Este vorba de programele de Kinetoterapie şi motricitate specială, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, Drept şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.

În sesiunea de admitere din toamnă, USV va scoate la concurs 121 de locuri bugetate la licenţă şi toate locurile cu taxă disponibile până la limita capacității de școlarizare (adică un total de 1.105 locuri).

Locuri bugetate vor mai exista la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor – 18, Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management – 46, Facultatea de Istorie şi Geografie – 36, Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării – 12, Facultatea de Silvicultură – 2 şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică – 7.

Pentru masterat, vor fi scoase la concurs 57 de locuri bugetate.

A doua sesiune de admitere va fi organizată între 7 şi 18 septembrie.

comments

comments