full screen background image

Bulevardul sucevean George Enescu va fi asfaltat săptămâna viitoare

comandament 0206     După asfaltarea străzii Universității, investițiile cu fonduri europene continuă la Suceava, cu bulevardul George Enescu.

La comandamentul de marţii cu șefii de șantier, primarul Ion Lungu a primit asigurări, din partea șefilor de șantier de la “Victor Construct”, că turnarea carosabilului se va face la sfârșitul săptămânii viitoare.

Lungu a precizat că, pe timpul derulării lucrărilor, bulevardul va fi închis pe jumătate.

Lungu: “În prezent, se lucrează la frezare. Vom face lucările de turnare a binderului, după care urmează ultimul strat de uzură. Nu vom închide bulevardul în totalitate. Acum este mult mai larg, putem folosi două benzi pentru circulaţie. Vom stabili la faţa locului, cu semafoare, cu oameni cu palete, cu Poliţia Rutieră, în aşa fel încât să permitem o circulaţie cât de cât normală, dar să facem şi lucrări de calitate.”

Primarul a mai adăugat că lucrările de asfaltare cu fonduri europene prevăd și refacerea podului și pasajului de cale ferată din Ițcani, care trebuie sincronizate, în luna iulie.

Lungu: “În iulie, sunt programate reparaţiile la podul pentru cale ferată din Iţcani, dar şi la pasaj. Trebuie să sincronizăm lucrările în cele două zone, care sunt foarte aproape. Când vom închide circulaţiei, pentru o perioadă, podul de la Iţcani, atunci să lucrăm şi la pasaj. Sunt lucrări foarte multe la partea de consolidare.”

comments

comments