full screen background image

Peste 400 de persoane la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Rădăuţi

brd1     Vineri, s-a desfășurat, la Rădăuți, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Suceava, punctul de lucru Rădăuți.

Evenimentul a adus față în  faţă 114 angajatori și peste 400 de persoane care nu au serviciu, sau care au unul dar doresc să îl schimbe.

Agenții economici s-au prezentat cu o gamă variată de locuri de muncă, de la ingineri și economiști la operatori PC, de la strungari, dulgheri, instalatori sau zidari, la vânzători, șoferi sau operatori PC.

Directorul Unității Locale a AJOFM Rădăuţi, Carmen Irimiciuc, a declarat, pentru Radio VIVA FM, că urmează centralizarea datelor, care va arăta dacă Bursa din acest an a avut succes și câți doritori și-au găsit un serviciu.

Irimiciuc: “La Bursă au participat 19 agenți economici, care au oferit 114 locuri de muncă. Credem, încă nu am centralizat datele, dar credem că au venit peste 400 de persoane, care s-au prezentat în căutare de loc de muncă. Acum, după ce se va termina Bursa, o să centralizăm și noi datele, să vedem câte dintre aceste persoane au fost selectate pentru interviu, pentru a-și găsi un loc de muncă. Sperăm ca oferta cu care ne-am prezentat să fi avut succes”.

Doina CRAIU
Radio VIVA FM Rădăuți

comments

comments