full screen background image

Deficienţe la gurile de canal de pe magistrala rutieră suceveană modernizată cu fonduri europene

guri de canal     Până la finele lunii iunie, constructorul care, în urmă cu 4 ani şi jumătate ani, a modernizat, cu fonduri europene, magistrala rutieră principală a municipiului Suceava, este obligat să repare stricăciunile intervenite în jurul gurilor de canal.

Sub sancţiunea executării garanţiei de bună execuţie, primarul Ion Lungu a solicitat asociaţiei de firme executante, a cărui lider este Con Bucovina Suceava, să procedeze la refacerea carosabilului de pe artera care străbate capitala de judeţ de la intrarea dinspre municipiul Fălticeni până la ieşirea înspre municipiul Botoşani.

Lungu: “În repetate rânduri am semnalat că, probabil, nu există priceperea necesară pentru a se face anumite lucrări şi iată că au apărut probleme pe bulevardul principal. Con Bucovina care este lider de contract are termen ca, până pe data de 25 iunie, să reabiliteze toate defecţiunile apărute. Lucrarea este în garanţie până la sfârşitul anului, iar în acest sens am avut discuţii cu conducerea societăţii, care a spus că va freza din nou carosabilul pentru a remedia problemele care au apărut la capacele de canalizare. Vor trebui să găsească soluţii de izolare, deoarece îmbinările nu au fost executate corect, iar infiltrările de apă au dus la apariţia găurilor”.

Ion Lungu a cerut ca intervenţiile să aibă loc în etape, pe zone şi intervale orare cu trafic neaglomerat, astfel încât să evite blocajele în circulaţia auto.

comments

comments