full screen background image

Gloria Buzău – Rapid Suceava, sâmbătă, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii a II-a de fotbal

rapid 2603    În ultima etapă a sezonului regulat, Rapid Suceava se va deplasa sâmbătă pe terenul Gloriei Buzău, echipă aflată pe locul al patrulea în seria I a ligii secunde de fotbal.

Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, este conştient de faptul că îi aşteaptă un meci dificil, ţinând cont şi de faptul că buzoienii sunt neînvinşi, în acest sezon, pe propriul teren.

Tudoreanu: “Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Buzău, la o echipă care încă nu au pierdut acasă, în acest sezon. A învins, pe teren propriu, şi pe FC Voluntari şi pe Academica Argeş. Va fi un joc dificil, dar eu am încredere în băieţi. Jocul de sâmbăta trecută (nr. – 0-1 cu FC Voluntari) a fost unul bun, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, şi cred că ne-a dat un moral bun. Sper să obţinem un rezultat bun la Buzău.”

Bogdan Tudoreanu este mulţumit şi de faptul că, pentru meciul cu Gloria Buzău, vor reveni mai mulţi jucători care fuseseră accidentaţi.

Tudoreanu: “Au mai revenit şi câţiva dintre jucătorii accidentaţi. Au mai rămas inapţi de joc, doar Sfrijan, Semeghin şi Velescu. În rest, au revenit toţi. Sper să ne întoarcem cu o victorie de la Buzău.”

Antrenorul sucevenilor a vorbit şi despre starea sănătăţii lui Dorin Semeghin, operat pe 11 martie.

Tudoreanu: “Am încercat azi (n.r. – joi) să dau de el, dar nu am reuşit. Din câte ştiu eu, trebuia să iasă ieri (n.r. – miercuri) din spital. Ştiu că se simte mai bine, după ce a făcut ceva complicaţii după operaţie, din ce mi-a zis el. De aceea, perioada de spitalizare a fost mai îndelungată. Referitor la rolul lui pentru echipă, e clar: e cea mai mare pierdere pentru echipă. Dacă îl aveam la meciurile cu Academica şi cu Voluntari, probabil că alta era soarta jocurilor. E un fotbalist serios, în fiecare meci joacă şi cu sufletul, îşi dă viaţa pe teren. În plus, ştie să ţină echipa în priză, să-i motiveze pe băieţi.”

Înaintea meciului de sâmbătă, după 21 de meciuri din sezonul regulat, Rapid ocupă locul al treilea al clasamentului, cu 40 de puncte, în timp ce Gloria Buzău se află un loc mai jos, cu 34 de puncte. Lider detaşat al seriei este FC Voluntari, care a adunat 50 de puncte.

comments

comments