full screen background image

1,35 de milioane de lei pentru reparaţii stradale, în Rădăuți

maerean viva     Bugetul muncipiului Rădăuţi cuprinde suma de 1,35 de milioane de lei pentru reparaţii stradale.

Primarul interimar al localităţii, Tiberiu Maerean, a precizat că 500.000 de lei vor fi utilizaţi pentru reparaţii la străzi prin plombare. De asemenea, lucrări vor fi realizate în zona centrală, prin reabilitarea esplanadei din faţa băncilor Reifeisen şi Transilvania.

Maerean a mai spus că va fi refăcută şi Aleea Primăverii, prin desfiinţarea unor scuaruri şi înfiinţarea a 60 de noi locuri de parcare.

Lucrările vor cuprinde şi reabilitarea trotuarelor, dar, din cauza costurilor mari, pavele vor fi montate doar în zona centrală.

De asemenea, va continua şi modernizarea drumurilor, a declarat Tiberiu Maerean.

Lucrări de reabilitare vor fi realizate pe străzile Constantin Dobrogeanu – Gherea, Nicolae Bălcescu, Mihai Botnar, Frâncei, Mihai Pitei, Merilor, Papetăriei, Abatorului, Andronic Motrescu şi George Enescu.

Pe unele din aceste artere de circulaţie, se mai lucrează la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi de canalizare, lucrări care, speră Maerean, vor fi finalizate în toamna acestui an.

Primarul de Rădăuţi a mai spus că cei de la ACET nu şi-au făcut datoria în faza de proiectare a reţelelor de apă şi de canalizare, astfel încât mai multe străzi au probleme la acest capitol.

comments

comments