full screen background image

Bărbat din Suceava prădat un nepot din Adâncata

planetara auto     Un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat, duminică, faptul că, în noaptea precedentă, nepotul său, de 20 ani, din comuna Adâncata, a pătruns într-o magazie din curtea sa, de unde a sustras o punte spate auto şi o ladă cu piese auto.

La faţa locului, partea vătămată a relatat faptul că în noaptea de 3/4 ianaurie, nepotul său a pătruns în magazia sa, care nu era asigurată cu lacăt sau yală, de unde a sustras o punte spate auto şi o ladă cu piese auto, a căror număr şi denumire nu o poate preciza.

Din discuţiile telefonice purtate cu mama tânărului, s-a stabilit că acesta a ascuns bunurile sustrase în câteva glugi de strujeni, aflate la circa 200 de metri.

În locul indicat, au fost identificate câteva dintre bunurile sustrase, respectiv puntea auto spate, precum şi o planetară auto cu tot cu braţ, bunuri ce au fost predate proprietarului.

Partea vătămată nu a putut preciza până în prezent valoarea prejudiciului cauzat, însă a declarat că va face o estimare ulterioară a bunurilor nerecuperate, sumă cu care se constituie parte civilă în procesul penal.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosar ce va fi soluţionat de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni.

comments

comments