full screen background image

Accident în Şcheia, provocat de un şofer băut care conducea un taxi

Taxi sv     În cursul acestei nopţi, la ora 04.30, o patrulă din cadrul Poliției Comunale Șcheia a fost sesizată, prin 112, despre faptul că, pe raza satului Șcheia, pe DC 74, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, însă unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, pe DC 74, în vecinătatea unei staţii peco din localitatea Șcheia, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Suceava, conducătorul unui autoturism taxi, și un bărbat, de 35 de ani, din comuna Brodina, conducătorul unui autotren ce tracta o semiremorcă.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, tânărul de 23 de ani nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de autovehiculele care circulau din sens opus și, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune laterală cu autotrenul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, în cazul bărbatului de 35 de ani, și de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 23 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar