full screen background image

4 persoane rănite, în urma unui accident, în Vicovu de Jos

ambulanta suceava     Duminică, la ora 15.53, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea autoturismul, pe un drum comunal neclasificat din localitatea Vicovu de Jos, pe un sector de drum în pantă și curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed.

Din acest motiv, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un localnic, de 24 de ani, care circula din sens opus.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a două pasagere, de 17 ani, şi, respectiv, de 15 ani, ambele din localitate, aflate în autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani.

Conducătorul auto  de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorului auto de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât nu a putut  fi testat cu aparatul etilotest.

comments

comments




Leave a Reply

avatar