full screen background image

3 dosare penale la regimul rutier, pentru şoferi prinşi conducând băuţi

POLITIST     În cursul dimineţii de duminică, la ora 09.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control, pe str. Parcului, din localitate, un autoturism care prezenta avarii în partea dreapta față și care era condus de un localnic, de 20 de ani.
Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 21.25, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara a oprit în trafic, pe str. Universității, din localitatea Moara Nică, comuna Moara, autoturismul condus de un localnic, de 23 de ani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ultimul caz din cursul zilei de duminică a fost înregistrat la ora 22.00, când o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești a oprit, pe DC Soloneț, din comuna Todirești, autoturismul condus de un localnic, de 35 de ani.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele trei cauze s-au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar